Welcome to the world. Mijn nieuwe dienst, Newborn Video

Ik ben verheugd om onze nieuwste dienst bij Vanderlinden Video aan te kondigen: Newborn Video. Als toegewijde videograaf voor bruiloften heb ik al vele bijzondere momenten vastgelegd, maar nu ben ik enthousiast om een nieuw en ontroerend hoofdstuk toe te voegen aan mijn diensten: het vastleggen van de kostbare momenten van jullie pasgeboren baby.

 

Waarom Newborn Video?

De komst van een nieuw gezinslid is een van de meest betoverende en emotionele momenten in het leven. Bij Vanderlinden Video begrijp ik de waarde van deze kostbare momenten en wil ik jullie helpen om ze voor altijd te bewaren. Foto’s kunnen prachtig zijn, maar video legt niet alleen het beeld vast, maar ook het geluid, de bewegingen en de gevoelens van die eerste dagen van jullie baby.

 

Professionele Videografie voor Nieuwe Gezinnen

Bij Vanderlinden Video beschik ik over de ervaring, apparatuur en passie om deze intieme momenten op een prachtige en ontroerende manier vast te leggen. Mijn Newborn Video-sessies zijn zorgvuldig gepland en ik werk nauw samen met jullie om de meest betekenisvolle momenten van jullie baby vast te leggen. Ik begrijp dat deze momenten teder en spontaan zijn, en ik wil ze zo natuurlijk mogelijk vastleggen.

 

Wat kun je verwachten van een Newborn Video-sessie met Vanderlinden Video?

Tijdens een Newborn Video-sessie zal ik de magie van de eerste dagen van jullie pasgeboren baby vastleggen. Ik documenteer de eerste glimlach, het vasthouden van jullie vingers, het rustige slapen en zelfs de geluiden die jullie baby maakt. Het resultaat is een liefdevol gecreëerde video die jullie steeds opnieuw kunnen bekijken, delen met vrienden en familie, en voor altijd koesteren.

 

Een Levenslange Herinnering

Een Newborn Video van Vanderlinden Video is meer dan alleen een video. Het is een levenslange herinnering die van generatie op generatie kan worden doorgegeven. Terwijl jullie baby groeit en zich ontwikkelt, kunnen jullie deze video keer op keer bekijken en delen. Het zal een bron van vreugde en troost zijn, en een manier om de prille dagen van jullie kind te herbeleven, zelfs wanneer ze volwassen zijn.

 

Hoe kun je een Newborn Video-sessie boeken bij Vanderlinden Video?

Het boeken van een Newborn Video-sessie bij Vanderlinden Video is eenvoudig. Neem gewoon contact met mij op via onze website of social media om jullie interesse te tonen. Ik deel graag meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid. Bekijk ook onze portfolio om een idee te krijgen van mijn werk, inclusief enkele prachtige voorbeelden van Newborn Video’s.

 

Laat Vanderlinden Video de kostbare momenten vastleggen

Bij Vanderlinden Video begrijp ik de onschatbare waarde van de eerste dagen van jullie pasgeboren baby. Mijn Newborn Video-dienst is ontworpen om deze momenten liefdevol vast te leggen en voor altijd te bewaren. Dus, als jullie op zoek zijn naar een manier om de vreugde en tederheid van deze speciale tijd te behouden, overweeg dan om Vanderlinden Video te kiezen voor jullie Newborn Video. Het is een investering in kostbare herinneringen die een leven lang meegaan. Meer informatie?

Newborn Video + Fotoshoot
350
prachtige film van jullie baby
Vooraf telefonische kennismaking
1 tot 1,5 uur film/foto op locatie
Newborn video van 1,5 minuut
5 bewerkte foto's
Zelf gekozen muziek
excl. reiskosten
Digitale oplevering

Neem nu contact op!

  Voornaam

  E-mailadres

  Onderwerp

  Ik ga akkoord met delen van mijn gegevens aan Vanderlinden Video  ×

  logo vanderlinden video

  ×