Slide 1

Gaan jullie binnenkort trouwen?

- Gratis preview clip de volgende dag.
- Wij leveren alle geschoten beelden zonder daar extra voor te betalen!

Jesper

Wat tof...

...dat je mij hebt gevonden! Ik ben Jesper en ik ben trouw- en familievideograaf. Ik werk vanuit Breda, ben getrouwd en heb drie heerlijke kinderen. Ik zie mijzelf als een echte family-man. Mijn missie is om mensen blij te maken met authentieke beelden van zichzelf en familie.

BLOG

Slide

UNIEKE KANS OM JULLIE FAMILIE EN VRIENDEN UIT TE NODIGEN!

Gratis SAVE THE DATE video

De savethedate is gratis bij het afnemen van een trouwfilmpakket, weddingclippakket, foto en video pakket en een samedayedit pakket.

INSPIRATIE

Bekijk hier mijn meest recente trouwfilms

Slide 3
Untitled-2 (Copy)
Slide 2
MVI_0110.00_04_39_03.Still033 (Copy)
TROUWFILM.00_01_38_17.Still007 (Copy)
Karlijn & Jari - Wedding clip - Vanderlinden Video
SpelenPlay
Karlijn & Jari - Wedding clip - Vanderlinden Video
SpelenPlay
Karlijn & Jari - Wedding clip - Vanderlinden Video
SpelenPlay
Same Day Edit - Birgit en Robbert
SpelenPlay
Trouwfilm Kevin & Lonneke - Vanderlinden Video
SpelenPlay

TESTIMONIALS

Lees wat klanten van mijn werk vinden,
bekijk ook mijn reviews op The Perfect Wedding!

Slide 3
Untitled-2 (Copy)
Slide 2
MVI_0110.00_04_39_03.Still033 (Copy)
TROUWFILM.00_01_38_17.Still007 (Copy)
KIM & RONALD
WAARDEVOLLER DAN DE FOTOGRAAF!
Image is not available
KIM & RONALD, mei 2023

Hij kijkt ook echt naar de details, prachtig! En met zijn drone maakt hij hele gave beelden van bovenaf. Wij hebben ook gekozen voor de same-day-edit en wat een onwijs goede keus! Super mooi om dezelfde avond nog een filmpje van overdag te kunnen delen met alle avond gasten. Zo bijzonder! Echt zo blij dat Jesper onze videograaf was op onze bruiloft. Hij is het geld echt dubbel en dwars waard. Misschien nog wel waardevoller dan de fotograaf. Bewegende beelden van je trouwdag. Echt, wij kunnen het iedereen aanraden! En dan vooral Jesper! Daar krijg je geen spijt van!

Nicky & Wouter
NIET TWIJFELEN, MAAR DOEN!
Image is not available
Nicky & Wouter, juli 2023

Jesper is een topper van een videograaf. De kennismaking was super prettig verlopen, de rest van de communicatie en natuurlijk op onze grote dag! Jesper heeft een fijne aanwezigheid en is een echte professional. Samenwerking met de fotograaf ging ook echt super. Door zijn brede kennis aan ervaring en klantwensen heeft hij een superfilm neergezet. Twijfel je over een videograaf, niet twijfelen maar doen! De film die Jesper heeft gemaakt is echt een vertaling van onze hele mooie dag, zo fijn om alle momenten bewegend terug te zien. Jesper bedankt!!

JOYCE & ROBIN
IEMAND DIE DE TIJD VOOR JE NEEMT!
Image is not available
JOYCE & ROBIN, juni 2023

De meest fantastische videograaf die je maar kan wensen. Prettige relaxte eerste ontmoeting thuis en fijne communicatie in het gehele proces. Zo veel lovende reacties op de same-day-edit video op onze bruiloft zelf. Maar ook de trouwfilm zelf is waanzinnig mooi geworden. We herbeleven hiermee onze grote dag iedere weer compleet opnieuw, zelfs met een lach en een traan. Het eindresultaat is gegarandeerd vakwerk. Wij hadden ons geen betere videograaf kunnen wensen. Iemand die de tijd voor je neemt, meedenkt in mogelijkheden en een prettige aanwezigheid heeft tijdens de bruiloft. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, Jesper enorm bedankt!

Karlijn & Jari
JESPER, WE BEVELEN JE AAN
Image is not available
KARLIJN & JARI, september 2023

We hebben genoten van het bekijken van de trouwfilm 😍 komend weekend zal ons huis dan ook worden omgetoverd naar een bioscoop voor de familie om de trouwfilm te komen bewonderen! De beelden zijn op dit moment ook erg waardevol, omdat de oma van Karlijn in de tussentijd is overleden. Erg mooi om haar nog op de film te kunnen zien.

Annemijn Tanno
EEN ALLESOMVATTENDE FILM
Image is not available
Annemijn & TANNO, augustus 2022

Mooier wordt het niet! Een alles omvattende film, puur intens en vol liefde!!

Jan & Lilian
EEN AANRADER
Image is not available
Jan & Lilian - September 2021

Wat zijn we blij dat we Jesper hebben gevraagd! Goede en duidelijke communicatie, een heel fijn persoon om rond te hebben lopen die dag en niet geheel onbelangrijk..... wat is de trouwfilm prachtig geworden! Een aanrader.

Aranka & Wilco
WE ZIJN HEEL BLIJ
Image is not available
Aranka & Wilco - augustus 2021

Jesper heeft een prachtige trouwfilm gemaakt van onze dag. Bijzonder om op deze manier de dag opnieuw te beleven én dingen te zien die volledig langs ons heen zijn gegaan. Op de dag zelf merk je nauwelijks dat Jesper er is, maar op de beelden is terug te zien dat hij toch echt overal bij was. We zijn heel blij dat we voor Jesper hebben gekozen en raden dit andere bruidsparen ook echt aan!

Myrthe en Donny
DIT IS EEN HELE GROTE AANRADER
Image is not available
Myrthe & Donny - juli 2021

Wat kan deze man fantastisch een dag in beeld weergeven! We wilden graag een videograaf omdat we graag bewegend beeld van onze dag wilden. Maar dat het zo goed kon uitpakken hadden we niet gedacht. Enorm goede reacties van alle gasten op de same day edit die we savonds bij het feest lieten zien. Daarnaast nog de langere film ontvangen van de hele dag, die ook top was. Dit is een hele grote aanrader als je een mooi aandenken aan je bruiloft wilt hebben!

Wendy danny
ELKE KEER ALS IK TERUGKIJK ZIE IK 'ONS'
Image is not available
Wendy & Danny, oktober 2021.

Wat een ontzettend toffe dag en wat heeft Jesper het mooi in beeld gebracht. We hebben de film aan heel veel mensen laten zien en iedereen is er over te spreken. Elke keer als ik terugkijk zie ik echt 'ons' en hoe gelukkig wij zijn. Dankjewel Jesper!

Paula & Wiebe
JESPER, WE BEVELEN JE AAN
Image is not available
PAULA & WIEBE, september 2022

Dankjewel Jesper voor je geweldige trouwfilm en drone opname die je hebt gemaakt van onze bruiloft op de Hazelhof. De sfeer heb je treffend vastgelegd van die dag. Vooral onze kleinkinderen stonden mooi centraal, zoals afgesproken. De communicatie verliep vlot met Jesper en hij dacht mee met ons om mooie momenten vast te leggen, zoals de huwelijks geloften. Jesper, wij bevelen je aan bij andere huwelijks stellen. Je was geweldig. Liefs Paula en Wiebe

Slide

INVESTERING

Bekijk mijn trouwpakketen, of stel ze samen via de prijsopgave-tool.

Foto en video pakket
4599
Best of both worlds!
profiteer van deze unieke samenwerking!
Meer informatieMeer informatie
4 seizoenen video

groeien als een Lindeboom

VIER SEIZOENEN VIDEO

een jaar vastgelegd in een vier seizoenen video

Slide 1

VEREEUWIG JULLIE HERINNERINGEN

De magie van
onvergetelijke verhalen

×

logo vanderlinden video

×