TROUWFILM

 

Willen jullie een bijzondere trouwfilm van jullie bruiloft? De meest bijzondere dag wordt een blijvende herinnering in een uniek jasje. Wij brengen de totaalbeleving over op beeld. Dit doen we door te proberen om alle emoties vast te leggen van jullie en van de gasten. Wanneer wij kippenvel krijgen tijdens het maken van de trouwfilm, zijn wij tevreden!

 

Jullie film

 

We filmen en monteren jullie bruiloft met ons hart. Onze videograaf is over het algemeen de hele dag op jullie bruiloft en filmt hij alle mooiste momenten van de dag. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het aankleden, de aankomst van de bruidegom, de woorden van de trouwambtenaar, de geloften, de borrel en de receptie. Tot slot kunnen er beelden gemaakt worden van jullie openingsdans en van het feest.

 

Waar voor je geld

 

Bij Vanderlinden Video vinden we het belangrijk dat je waar krijgt voor je geld. Wij zullen daarom ook altijd zoveel mogelijk aan de behoefte willen voldoen van de klant. Wij zijn flexibel ingesteld en willen dat het eindproduct helemaal naar wens is. Onze stijl van filmen is eigentijds, warm en persoonlijk. Daarnaast hebben wij altijd een scherp oog voor details. We kunnen jullie op verschillende manieren van dienst zijn.

 

Same Day Edit en Drone beelden

 

Zou je bijvoorbeeld een Same Day Edit willen zodat je dezelfde dag nog beelden ziet van jullie bruiloft op groot scherm? Dat kan! Tevens kunnen wij luchtbeelden maken van jullie mooie trouwlocatie met een drone.Van alle beelden die zijn gemaakt van uw bruiloft, wordt er een wedding clip zo gemonteerd op uw favoriete muziek, dat u uw prachtige trouwdag opnieuw beleefd. Deze wedding clip is maximaal 3 à 4 min.

De videograaf is vanaf 6 uur te boeken en zal dan het aantal uur aaneengesloten aanwezig zijn op jullie bruiloft. Je mag zelf bepalen wanneer hij start. Indien je meer uren aanwezigheid wenst, kun je vragen naar de mogelijkheden of een ander pakket kiezen.

 

De Same-Day-Edit is een mooi videoproduct waarbij op de trouwlocatie een montage wordt gemaakt van de beelden die eerder die dag zijn geschoten. Zo kunnen jullie én jullie (avond)gasten genieten van het ja-woord en de kus die het huwelijk heeft ge-sealed. Hieronder een voorbeeld van een Same-Day-Edit waarbij ook de reacties van het bekijken ervan later in de clip is gemonteerd. De Same-day-edit vervangt de Wedding clip.

 

De trouwfilm van 10 of 20 minuten zal een montage zijn bijvoorbeeld het aankleden, naar de trouwlocatie, de fotoshoot,
de ceremonie en eventueel een feest. In deze trouwfilm kunnen ook gesprekken verwerkt worden, zoals een deel van een gelofte of speech.

 

De dag na jullie bruiloft, voor 12 uur, zal er een online wedding clip (1min) gemaakt worden. Nu kunnen jullie de volgende dag al meteen genieten van jullie prachtige dag. De online wedding clip zal per e-mail in een link worden verstuurd. Deze link zal dan beveiligd worden met een wachtwoord, zodat alleen jullie en jullie familie de beelden kunnen zien.

Met behulp van een drone kunnen we prachtige beelden schieten vanuit de lucht. Zo krijg je een mooie toevoeging in je eind montage. Beelden van bijvoorbeeld de trouwlocatie, of het in beeld brengen van de auto die rijdt naar het ouderlijk huis of natuurlijk een prachtig eindshot waarin familie bij elkaar zwaaien naar de drone. Dit levert geweldig beeldmateriaal op.

 

Jullie krijgen van ons altijd het ruwe geschoten beeldmateriaal geleverd op een USB-stick. Zo kunnen jullie later nog extra lang nagenieten van alle shots die er zijn gemaakt op jullie bruiloft. Deze beelden zijn dus niet gemonteerd en dat betekent dat bepaalde stukken in de trouwfilm schokkerig zijn en niet vloeiend. 

Hoe te bestellen?

 

Het liefst maken wij voor jullie de mooiste videoproducten die helemaal bij jullie passen. Daarom komen we graag in contact om een kennismakingsgesprek te plannen om jullie wensen te bespreken.

Alles is dus mogelijk.

Samenstelling 1
849
Basis
6 filmuren
1 videograaf
USB stick met al het ruwe materiaal

Prijsopgave Trouwfilm
Als je gebruik wilt maken van deze prijsopgave module, ga je akkoord met het delen van uw gegevens aan Vanderlinden Video. Je kunt hieronder verschillende pakketten en extra's kiezen zodat je direct een totaalprijs krijgt. Zodra je de producten hebt geselecteerd, kun je de prijsopgave naar jezelf mailen. Vanderlinden Video zal dan binnen enkele dagen contact met je opnemen.
Additionele uren
Opties
Informatie over jullie bruiloft
Vul hier jullie trouwdatum en -locatie in. Ook kun je hier andere details noemen.
Kennismakingsgesprek
Wij willen graag met je kennismaken en komen kosteloos langs om tot een mooi plan te komen voor jullie bruiloft.

 
Total 0.

Spread the love