TROUWFILM

 

Willen jullie een bijzondere trouwfilm van jullie bruiloft? De meest bijzondere dag wordt een blijvende herinnering in een uniek jasje. Wij brengen de totaalbeleving over op beeld. Dit doen we door te proberen om alle emoties vast te leggen van jullie en van de gasten. Wanneer wij kippenvel krijgen tijdens het maken van de trouwfilm, zijn wij tevreden!

 

Jullie film

 

We filmen en monteren jullie bruiloft met ons hart. Onze videograaf is over het algemeen de hele dag op jullie bruiloft en filmt hij alle mooiste momenten van de dag. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het aankleden, de aankomst van de bruidegom, de woorden van de trouwambtenaar, de geloften, de borrel en de receptie. Tot slot kunnen er beelden gemaakt worden van jullie openingsdans en van het feest.

 

Waar voor je geld

 

Bij Vanderlinden Video vinden we het belangrijk dat je waar krijgt voor je geld. Wij zullen daarom ook altijd zoveel mogelijk aan de behoefte willen voldoen van de klant. Wij zijn flexibel ingesteld en willen dat het eindproduct helemaal naar wens is. Onze stijl van filmen is eigentijds, warm en persoonlijk. Daarnaast hebben wij altijd een scherp oog voor details. We kunnen jullie op verschillende manieren van dienst zijn.

 

Same Day Edit en Drone beelden

 

Zou je bijvoorbeeld een Same Day Edit willen zodat je dezelfde dag nog beelden ziet van jullie bruiloft op groot scherm? Dat kan! Tevens kunnen wij luchtbeelden maken van jullie mooie trouwlocatie met een drone.Jullie krijgen van ons altijd het ruwe geschoten beeldmateriaal geleverd op een USB-stick. Zo kunnen jullie later nog extra lang nagenieten van alle shots die er zijn gemaakt op jullie bruiloft. Deze beelden zijn dus niet gemonteerd en dat betekent dat bepaalde stukken in de trouwfilm schokkerig zijn en niet vloeiend. 

Hoe te bestellen?

 

Het liefst maken wij voor jullie de mooiste videoproducten die helemaal bij jullie passen. Daarom komen we graag in contact om een kennismakingsgesprek te plannen om jullie wensen te bespreken.

Alles is dus mogelijk.

Samenstelling 1
949
Basis
6 filmuren
1 videograaf
USB stick met al het ruwe materiaal

Prijsopgave Trouwfilm
Als je gebruik wilt maken van deze prijsopgave module, ga je akkoord met het delen van uw gegevens aan Vanderlinden Video. Je kunt hieronder verschillende pakketten en extra's kiezen zodat je direct een totaalprijs krijgt. Zodra je de producten hebt geselecteerd, kun je de prijsopgave naar jezelf mailen. Vanderlinden Video zal dan binnen enkele dagen contact met je opnemen.
Additionele uren
Opties
Informatie over jullie bruiloft
Vul hier jullie trouwdatum en -locatie in. Ook kun je hier andere details noemen.

 

Total 0
.