Slide 1

Gaan jullie binnenkort trouwen?

- Gratis preview clip de volgende dag.
- Wij leveren alle geschoten beelden zonder daar extra voor te betalen!

Jesper

Wat tof...

...dat je mij hebt gevonden! Ik ben Jesper en ik ben trouw- en familievideograaf. Ik werk vanuit Breda, ben getrouwd en heb drie heerlijke kinderen. Ik zie mijzelf als een echte family-man. Mijn missie is om mensen blij te maken met authentieke beelden van zichzelf en familie.

BLOG

Save the date video!

Een save the date betekent natuurlijk: bewaar de datum! Met een save the date video kun je op een unieke manier je vrienden en familie uitnodigen voor jullie speciale trouwdag. De save the date video kan worden gebruikt als een uitnodiging om origineel en persoonlijk de datum van jullie trouwdag te communiceren. De video zou de...

Maak kennis met Marieke Hendriksen!

Iedere fotograaf is anders, dus als je op zoek bent naar een fotograaf is het belangrijk om goed te kijken of diegene bij je past. Een trouwfotograaf waar ik erg prettig mee samenwerk is Marieke Hendriksen.   Zij omschrijft zichzelf...

Achter de schermen: Hoe jullie trouwfilm tot stand komt.

Jullie trouwfilm is niet zomaar een video; het is een verhaal over jullie speciale dag. Bij Vanderlinden Video neem ik de tijd om elk detail perfect vast te leggen. Maar wat gebeurt er na de bruiloft? Hier is een blik achter de schermen bij het montageproces van onze trouwfilm, met gebruik van Adobe Premiere Pro.

Essentiële tips voor bruidsparen om hun grote dag onvergetelijk te maken

Jullie trouwdag is een van de meest speciale momenten in jullie leven. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en jullie herinneringen perfect vastgelegd worden, zijn hier enkele essentiële tips.   1. Begin Vroeg met Plannen: Hoe eerder jullie...
Trouwfilm Christian & Hanneke

Christian & Hanneke – Bruiloft in het Witte Kasteel, Loon op Zand

Het was denk ik 32 graden op de bruiloft van Christian & Hanneke. Dat mocht de pret niet drukken, sterker nog, het was een perfecte dag voor hun. Al hun naasten familie en vrienden waren aanwezig. Fotograaf Malou von Baumhauer...
Trouwfilm

Nick & Gizem – Wedding clip in Lambertuskerk, Raamsdonkveer

Het weer zat niet mee deze dag, maar dat maakte eigenlijk helemaal niets uit. De liefde spatte van dit geweldig koppel. Nick en Gizem zijn getrouwd op 5 augustus 2023. De gehele bruiloft werd tot in de puntjes verzorgd door weddingplanner Olsen van Yes We Do Weddingevents...

Dick & Geraldine – Trouwfilm Het Houtse Meer, Den Hout

Wat een prachtige dag was het op 15 oktober 2022. Dick en Geraldine zijn getrouwd bij Het Houtse Meer in Den Hout, vlakbij Oosterhout. Ze komen uit Capelle A/D IJssel en daar begon de dag ook. De make-up werd professioneel gedaan door Pietertje Schmitt. Het bruidsboeket werd verzorgd door Leaf Bloemen en DJ's Harmen en Dylan...

Annemijn & Tanno – Trouwfilm Hazelhof Rijsbergen

Annemijn & Tanno zijn getrouwd op 25 augustus 2022. Een heerlijk koppel die beiden werken in de horeca. Ze zijn ondernemers en eigenaar van de Brasserie Uylenbosch op de golfclub De Oosterhoutse in Oosterhout. Ze wisten dus als geen ander om hun eigen trouwdag tot in de puntjes...
Slide

UNIEKE KANS OM JULLIE FAMILIE EN VRIENDEN UIT TE NODIGEN!

Gratis SAVE THE DATE video

De savethedate is gratis bij het afnemen van een trouwfilmpakket, weddingclippakket, foto en video pakket en een samedayedit pakket.

TESTIMONIALS

Lees wat klanten van mijn werk vinden 😍

Slide 3
Untitled-2 (Copy)
Slide 2
MVI_0110.00_04_39_03.Still033 (Copy)
TROUWFILM.00_01_38_17.Still007 (Copy)
DENNIS & MIKE
DE GASTEN KONDEN JESPER ERG WAARDEREN!
Image is not available
CHRISTIAN & HANNEKE, september 2023

Vanaf de kennismaking werd al gelijk duidelijk dat Jesper zeer prettig is in de omgang. Jesper is rustig en heel geïnteresseerd in ons als bruidspaar. We bespraken in het kennismakingsgesprek en in de gesprekken die daarop volgden al onze wensen en daarin dacht Jesper fijn mee en bracht hij zelf ook goede ideeën naar voren. Op de dag zelf was Jesper enorm relaxed en deed hij zijn ding. Ook de gasten konden Jesper als videograaf erg waarderen door zijn fijne houding. Zijn kundigheid heeft geleid tot een geweldig resultaat dat onze verwachtingen heeft overtroffen. We zijn dan ook enorm blij met onze trouwfilm. De dag was een sprookje en deze sfeer heeft Jesper perfect weten vast te leggen. Zowel door het vastleggen van emoties maar ook door gebruik van mooie details en rustige beelden. Jesper is echt een vakman. Nogmaals heel erg bedankt Jesper!

Trouwfilm Christian & Hanneke
DENNIS & MIKE
ECHT GOUD!
Image is not available
DENNIS & MIKE, juni 2024

Jesper is echt een vakman! Van begin tot eind heeft hij ons fantastisch geholpen bij onze bruiloft en hij is zeer betrokken bij zijn werk. Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen enorm, het werk wat Jesper levert is écht GOUD en hij is zeer zeker een aanrader om bijzondere dagen als je bruiloft vast te leggen!! In 1 woord fantastisch!!

KIM & RONALD
WAARDEVOLLER DAN DE FOTOGRAAF!
Image is not available
KIM & RONALD, mei 2023

Hij kijkt ook echt naar de details, prachtig! En met zijn drone maakt hij hele gave beelden van bovenaf. Wij hebben ook gekozen voor de same-day-edit en wat een onwijs goede keus! Super mooi om dezelfde avond nog een filmpje van overdag te kunnen delen met alle avond gasten. Zo bijzonder! Echt zo blij dat Jesper onze videograaf was op onze bruiloft. Hij is het geld echt dubbel en dwars waard. Misschien nog wel waardevoller dan de fotograaf. Bewegende beelden van je trouwdag. Echt, wij kunnen het iedereen aanraden! En dan vooral Jesper! Daar krijg je geen spijt van!

JOYCE & ROBIN
IEMAND DIE DE TIJD VOOR JE NEEMT!
Image is not available
JOYCE & ROBIN, juni 2023

De meest fantastische videograaf die je maar kan wensen. Prettige relaxte eerste ontmoeting thuis en fijne communicatie in het gehele proces. Zo veel lovende reacties op de same-day-edit video op onze bruiloft zelf. Maar ook de trouwfilm zelf is waanzinnig mooi geworden. We herbeleven hiermee onze grote dag iedere weer compleet opnieuw, zelfs met een lach en een traan. Het eindresultaat is gegarandeerd vakwerk. Wij hadden ons geen betere videograaf kunnen wensen. Iemand die de tijd voor je neemt, meedenkt in mogelijkheden en een prettige aanwezigheid heeft tijdens de bruiloft. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, Jesper enorm bedankt!

Karlijn & Jari
JESPER, WE BEVELEN JE AAN
Image is not available
KARLIJN & JARI, september 2023

We hebben genoten van het bekijken van de trouwfilm 😍 komend weekend zal ons huis dan ook worden omgetoverd naar een bioscoop voor de familie om de trouwfilm te komen bewonderen! De beelden zijn op dit moment ook erg waardevol, omdat de oma van Karlijn in de tussentijd is overleden. Erg mooi om haar nog op de film te kunnen zien.

Annemijn Tanno
EEN ALLESOMVATTENDE FILM
Image is not available
Annemijn & TANNO, augustus 2022

Mooier wordt het niet! Een alles omvattende film, puur intens en vol liefde!!

Jan & Lilian
EEN AANRADER
Image is not available
Jan & Lilian - September 2021

Wat zijn we blij dat we Jesper hebben gevraagd! Goede en duidelijke communicatie, een heel fijn persoon om rond te hebben lopen die dag en niet geheel onbelangrijk..... wat is de trouwfilm prachtig geworden! Een aanrader.

Aranka & Wilco
WE ZIJN HEEL BLIJ
Image is not available
Aranka & Wilco - augustus 2021

Jesper heeft een prachtige trouwfilm gemaakt van onze dag. Bijzonder om op deze manier de dag opnieuw te beleven én dingen te zien die volledig langs ons heen zijn gegaan. Op de dag zelf merk je nauwelijks dat Jesper er is, maar op de beelden is terug te zien dat hij toch echt overal bij was. We zijn heel blij dat we voor Jesper hebben gekozen en raden dit andere bruidsparen ook echt aan!

Myrthe en Donny
DIT IS EEN HELE GROTE AANRADER
Image is not available
Myrthe & Donny - juli 2021

Wat kan deze man fantastisch een dag in beeld weergeven! We wilden graag een videograaf omdat we graag bewegend beeld van onze dag wilden. Maar dat het zo goed kon uitpakken hadden we niet gedacht. Enorm goede reacties van alle gasten op de same day edit die we savonds bij het feest lieten zien. Daarnaast nog de langere film ontvangen van de hele dag, die ook top was. Dit is een hele grote aanrader als je een mooi aandenken aan je bruiloft wilt hebben!

Wendy danny
ELKE KEER ALS IK TERUGKIJK ZIE IK 'ONS'
Image is not available
Wendy & Danny, oktober 2021.

Wat een ontzettend toffe dag en wat heeft Jesper het mooi in beeld gebracht. We hebben de film aan heel veel mensen laten zien en iedereen is er over te spreken. Elke keer als ik terugkijk zie ik echt 'ons' en hoe gelukkig wij zijn. Dankjewel Jesper!

Paula & Wiebe
JESPER, WE BEVELEN JE AAN
Image is not available
PAULA & WIEBE, september 2022

Dankjewel Jesper voor je geweldige trouwfilm en drone opname die je hebt gemaakt van onze bruiloft op de Hazelhof. De sfeer heb je treffend vastgelegd van die dag. Vooral onze kleinkinderen stonden mooi centraal, zoals afgesproken. De communicatie verliep vlot met Jesper en hij dacht mee met ons om mooie momenten vast te leggen, zoals de huwelijks geloften. Jesper, wij bevelen je aan bij andere huwelijks stellen. Je was geweldig. Liefs Paula en Wiebe

Nicky & Wouter
NIET TWIJFELEN, MAAR DOEN!
Image is not available
Nicky & Wouter, juli 2023

Jesper is een topper van een videograaf. De kennismaking was super prettig verlopen, de rest van de communicatie en natuurlijk op onze grote dag! Jesper heeft een fijne aanwezigheid en is een echte professional. Samenwerking met de fotograaf ging ook echt super. Door zijn brede kennis aan ervaring en klantwensen heeft hij een superfilm neergezet. Twijfel je over een videograaf, niet twijfelen maar doen! De film die Jesper heeft gemaakt is echt een vertaling van onze hele mooie dag, zo fijn om alle momenten bewegend terug te zien. Jesper bedankt!!

Foto en video pakket
4599
Best of both worlds!
profiteer van deze unieke samenwerking!
Meer informatieMeer informatie

Slide 1

VEREEUWIG JULLIE HERINNERINGEN

De magie van
onvergetelijke verhalen

×

logo vanderlinden video

×