Slide 1

NEWBORN VIDEO

Liefdevolle beelden van jullie kleine spruit.

Kersverse beelden

 

Wat is er heerlijker dan van je kersverse baby ook kersverse videobeelden te hebben. Het is een blijvende herinnering waar je jarenlang van kunt genieten. Als vader van drie kinderen weet ik als geen ander dat de tijd vliegt waar je bij staat. De beelden worden geschoten in de beste kwaliteit (4K) en worden gemonteerd op liefdevolle rustige muziek (je mag zelf ook een nummer aanleveren). 

Hoe gaat het in z’n werk?

 

Ik probeer altijd binnen 1 week (na geboorte) langs te komen om beelden te schieten van jullie kleine spruit. Er is een mogelijkheid om Voice Over geluid aan te leveren, dit kan eenvoudig via de dictafoon of geluidsrecorder van je eigen telefoon! Het geluidsfragment verwerk ik dan (deels) in de 2 minuten durende video. Bij het eindproduct zal ik ook stills of foto’s digitaal meeleveren. Ik hanteer een levertermijn van 1 a 2 weken. 

 

Kennismaken

 

Na jullie aanvaag, bel ik jullie op om kennis te maken en om wensen vooraf te bespreken. Jullie kunnen bijvoorbeeld aangeven welke muziek er onder de video moet komen en of jullie speciale shots willen van het babykamertje of iets dergelijks. 

Na de geboorte

 

Ik probeer altijd binnen 1 week (na geboorte) langs te komen om beelden te schieten van jullie kleine spruit. Deze afspraak duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Willen jullie (ook) op een andere locatie filmen, dan reken ik per uur extra (incl evt reistijd). Tijdens de shoot maak ik detail shots van jullie, van jullie baby, van de babykamer, geboortekaartje, knuffel of speeltjes.  

Monteren

 

In slechts 1 week tijd, monteer ik alle beelden tot een mooie film onder de muziek die jullie zelf hebben gekozen. De nadruk in de film ligt op romantische vertraagde beelden. Zie hieronder een voorbeeld van een deel van een newborn video. 

Oplevering

 

Wanneer de newborn video af is, krijgen jullie een privé-link naar Google Drive. Vanuit daar is de film te downloaden. Indien jullie liever een USB willen, dan is dat ook mogelijk tegen betaling.

Newborn Video
449
prachtige film van jullie spruit
Vooraf telefonische kennismaking
1 tot 1,5 uur filmen op locatie
Newborn video van ±2 minuten
Zelf gekozen muziek
5 stills van de film
Reiskosten vanaf 50 km rondom Breda
Digitale oplevering
optioneel: USB
optioneel: foto's
Boek nu!Boek nu!
×

logo vanderlinden video

×