newborn video
levenslange herinnering

NEWBORN VIDEO

liefdevolle beelden van jullie kleine spruit.

Newborn Video

 

Wat is er heerlijker dan van jullie zoontje of dochtertje videobeelden te hebben. Het is een blijvende herinnering waar je jarenlang van kunt genieten. Als vader van drie kinderen weet ik als geen ander dat de tijd vliegt waar je bij staat. De beelden van jullie babyshoot worden geschoten in de beste kwaliteit (4K) en worden gemonteerd op liefdevolle rustige muziek (je mag zelf ook een nummer aanleveren). Ik lever daarbij 5 bewerkte foto’s af.

Hoe gaat het in z’n werk?

 

Ik probeer tussen de tweede en de derde week na de geboorte langs te komen om beelden te schieten van jullie baby. Er is een mogelijkheid om Voice Over geluid aan te leveren, dit kan eenvoudig via onze audiorecorder of de dictafoon van je eigen telefoon! Het geluidsfragment verwerk ik dan (deels) in de 2 minuten durende newborn video. Bij het eindproduct lever ik ook 5 bewerkte foto’s af. Ik hanteer een levertermijn van 1 a 2 weken. 

 

Kennismaken

 

Na jullie aanvraag, bel ik jullie op om kennis te maken en om wensen vooraf te bespreken. Jullie kunnen bijvoorbeeld aangeven welke muziek er onder de babyshoot moet komen en of jullie speciale shots willen van het babykamertje of iets dergelijks. 

Na de geboorte

 

Ik probeer vanaf week 2 na de geboorte langs te komen, zodat jullie zelf eerst kunnen wennen aan de nieuwe situatie. Deze afspraak duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Willen jullie (ook) op een andere locatie filmen, dan reken ik per uur extra (incl evt reistijd). Tijdens de babyshoot maak ik detail shots van jullie, van jullie baby, broertjes of zusjes, van de babykamer, geboortekaartje, knuffel of speeltjes.  

Monteren + fotobewerking

 

In slechts 2 weken tijd, monteer ik alle beelden tot een mooie film onder de muziek die jullie zelf hebben gekozen en maak ik een selectie van 5 foto’s. De nadruk in de film ligt op romantische vertraagde beelden. Zie hieronder een voorbeeld van een deel van een newborn video. 

Oplevering

 

Wanneer de newborn video en foto’s af zijn, krijgen jullie na betaling een privé-link naar Google Drive. Vanuit daar zijn de foto’s en film te downloaden. 

Newborn Video + Fotoshoot
299
prachtige film van jullie baby
Vooraf telefonische kennismaking
1 tot 1,5 uur film/foto op locatie
Newborn video van 1,5 minuut
5 bewerkte foto's
Zelf gekozen muziek
excl. reiskosten
Digitale oplevering
Boek nu!Boek nu!
×

logo vanderlinden video

×