FAQ

Trouwfilm van 15 of van 25 minuten?

Een trouwfilm van 15 minuten heeft volgens ons een mooie tijdsduur. Deze trouwfilm kun je gemakkelijk opzetten als er vrienden of familie langskomen. Maar soms is een bruiloft zo gevuld met bijzondere momenten, met belangrijke speeches, een toffe band etc dat het fijner is om alles terug te zien in een trouwfilm van 25 minuten. Het betekent dat er langer gemonteerd moet worden, maar hierdoor is het wel mogelijk meer stukken gesproken woorden toe te voegen aan de film.

Hoe maken jullie beelden vanuit de lucht?

Met een drone maken we mooie beelden van het omliggende landschap en van de trouwlocatie. Het maken van beelden in de binnenstad is niet toegestaan, omdat daar vaak een no-fly-zone  is. Vraag altijd naar de mogelijkheden, wellicht dat we op andere locaties wel beelden kunnen maken.

Hoe laat komt de videograaf en wanneer gaat hij weer weg?

Vooraf tijdens het kennismakingsgesprek spreken we goed af wanneer de videograaf begint en wanneer zijn werk erop zit. We zijn flexibel, dus kijken niet op de minuut.

Wat is een Same-Day-Edit?

De Same-Day-Edit is een mooi videoproduct waarbij op de trouwlocatie een montage wordt gemaakt (Same-Day-Edit) van de beelden die eerder die dag zijn geschoten. Zo kunnen jullie én jullie (avond)gasten genieten van het ja-woord en de kus die het huwelijk heeft ge-sealed. Hieronder een voorbeeld van een Same-Day-Edit waarbij ook de reacties van het bekijken ervan later in de clip is gemonteerd.

Waarom geven jullie alle beelden weg op een USB?

Vele videografen doen dit niet, maar wij vinden het belangrijk om alle beelden te geven aan de kersverse bruidsparen. Soms worden er dingen gezegd die niet in de trouwfilm passen, maar die je dan wel terug kan kijken, zoals de speeches. Of bepaalde grapjes die gemaakt worden ´s ochtends, de leuke sfeer die aanwezig is bij de bruidegom. Deze kun je dan samen opnieuw bekijken en beleven.

Gratis kennismakingsgesprek?

Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal, wij vinden het belangrijk om in een persoonlijk gesprek jullie dag door te nemen. Zo kunnen we met jullie meedenken en bekijken waar jullie wensen liggen. Wij kunnen dan suggesties geven en aangeven wat handig is. Ook leren we elkaar dan meteen kennen, toch wel zo prettig.

Waarom maken jullie trouwfilms?

We tell stories, is ons motto. We willen jullie mooiste dag verfilmen, zodat jullie en jullie omgeving nog lang kunnen nagenieten hiervan. Bij het maken van trouwfilms zijn we bezig met jullie verhaal, jullie liefdesverhaal. Daar doen we het voor.

Videograaf vanaf 6 uur? Kunnen jullie ook korter komen?

Wij zetten ons met liefde en plezier in, ook als het gaat om inzet van een dagdeel. Dat betekent dat wij die dag geen andere opdracht meer aan kunnen nemen. Daarom zijn we inzetbaar vanaf 6 uur. Het basisbedrag van 6 uur filmen met daarbij de beelden op een USB-stick vind je onder tarieven.

 

Zijn jullie nog beschikbaar voor 2023?

Ons advies is om zo snel mogelijk contact op te nemen als jullie interesse hebben in onze dienstverlening. Als wij op jullie voorgenomen trouwdag nog beschikbaar zijn blokken we vrijblijvend die datum in onze agenda en plannen we graag een gesprek ter kennismaking. Daar op volgt een aanbod op maat, dat we kort daarna aanbieden in een offerte. Jullie datum houden we tot een week na uitbrengen van de offerte geblokt. Daarna komt hij weer vrij voor andere stellen. Mochten jullie er dan nog niet uit zijn, dan informeren we jullie als er meer gegadigden zijn.

Wordt mijn trouwfilm ook op jullie website geplaatst?

We vinden het belangrijk om te laten zien wat we doen. Om jou te laten voelen wat bewegend beeld kan doen. Daarom hechten we veel waarde aan delen waar we van zijn, hoe wij onze passie voor verhalen vertellen omzetten in film. Altijd in overleg met de klant. Dus, als jullie voor ons kiezen, dan krijg je de vraag of we onze beelden van jullie dag online mogen delen. Op een manier waarbij jullie je prettig voelen. Willen jullie dat niet? Dan hebben wij daar begrip en respect voor, dan doen we het niet.

×

logo vanderlinden video

×