Portretvideo voor een uitvaart

Het verlies van een dierbare is een van de meest uitdagende periodes in ons leven. In deze moeilijke tijd kan het waardevol zijn om een blijvende herinnering te hebben aan de persoon die u liefhad en die nu niet meer bij u is. Bij Vanderlinden Video begrijpen we het belang van het koesteren van herinneringen, daarom bieden we onze dienst aan voor het maken van een Portretvideo voor een uitvaart.

 

Of uw dierbare al is overleden of nog in leven is, kunnen we een ontroerende portretvideo creëren die het leven, de persoonlijkheid en de geliefde herinneringen van uw dierbare vastlegt. We kunnen werken met bestaand beeldmateriaal dat u ons verstrekt, zoals foto’s en video’s, of we kunnen nieuwe opnames maken als uw dierbare nog in leven is. Daarnaast kunnen we ook interviews afnemen met familieleden en vrienden om hun herinneringen en verhalen over uw dierbare vast te leggen.


Een Portretvideo voor een uitvaart is niet alleen een eerbetoon aan de persoon die u verloren heeft, maar ook een manier om troost te vinden en om samen te komen als familie en vrienden om herinneringen te delen en steun te vinden bij elkaar.

In een persoonlijk gesprek bespreken we graag alle mogelijkheden om een portretvideo te maken die recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van uw dierbare. We begrijpen dat elk individu uniek is en dat elk verhaal bijzonder is. Daarom streven we ernaar om een video te maken die een liefdevolle en respectvolle herinnering vormt aan uw dierbare.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijk gesprek te plannen en te bespreken hoe we een Portretvideo kunnen maken die de herinnering aan uw dierbare voor altijd levend houdt.×

logo vanderlinden video

×